DODATNI MATERIALI


 

Podloge

Podloge se uporabljajo kot zvočna in toplotna izolacija pri plavajoči montaži talnih oblog – laminatnih podov in troslojnih parketov. Z izbiro prave podloge lahko optimalno ublažite udarni zvok in hkrati izravnate drobne neravnine v podlagi.
     
 

Leseni stopniščni elementi

Admonter stopniščni elementi. Stopnice imajo poseben pomen v bivalnem prostoru. Ne le, da nam omogočajo prehode v etaže, temveč stanovanje lahko tudi polepšajo. Nudimo vam širok izbor lesenih stopniščnih elementov.
     
 

Zaključne letve

Za vse naše parkete nudimo tudi zaključne letve. Zaključne letve so iz različnih materialov (MDF, masivne, PVC), montaža z direktnim vijačenjem v steno ali s pritrdilnimi žebljički. Na voljo so v različnih dimenzijah.
     
 

Lepila, olja, sredstva za vzdrževanje

Pri lepljenju gotovih ali surovih parketov na tla (večinoma beton ali estrih) uporabljamo izključno kvalitetna in za to namenjena lepila. Uporaba lepila, ki ni ustrezno, je lahko vzrok odstopanja parketa od podlage. Oljenje parketov je posebna tehnika zaščite talnih oblog. Priporočamo, da se pred oljenjem talne obloge posvetujete s strokovnjakom. Če želite, da bo vaša talna obloga vrsto let lepa, vam priporočamo uporabo primernih sredstev za vzdrževanje in čiščenje. Ponujamo vam širok izbor sredstev glede na vrsto talne obloge.
     
 

Pripomočki za montažo

Pri polaganju parketov, laminatov in ostalih talnih oblog se poslužujemo pripomočkov in pomagal za lažjo montažo talne obloge. Pomembno je, da pri montaži talne obloge uporabljamo samo za to primerne pripomočke, ki jih lahko dobite pri nas.
     
 

Profili

Za dovršen izgled položene talne obloge je potrebno uporabiti ustrezne zaključne profile. Uporabljamo jih tako pri parketih in laminatih kot tudi pri keramiki. Profili so iz različnih materialov (PVC, aluminij, medenina, nerjaveče jeklo) ter v različnih barvnih izvedbah. Pri profilih v imitaciji lesa, je aluminijska osnova prevlečena s folijami v različnih imitacijah lesa ali pa je vrhnja plast pravi leseni furnir.

 
  SALON CERKNICA
  Podskrajnik 112, SI-1380 Cerknica
  t. 01 7071 407  |  info@alpod.si

  SALON LJUBLJANA
  Ukmarjeva 2, bivša Jurčkova 233
  SI-1108 Ljubljana | t. 01 6003 460

  SALON MURSKA SOBOTA
  Noršinska ulica 6 (PC Mešič)
  SI-9000 M. Sobota | t. 08 20 54 105  
Obiščite našo novo spletno stran www.Floor-experts.si
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke