parket - 2bondPARKETI 2BOND

Tudi profesionalci so lahko izbirčni.

NOVA 2-SLOJNA ALTERNATIVA

Velika raznolikost barv in obdelav površine, izjemna velikopoteznost in eleganca formata in hkrati še najpomembnejša ekološka alternativa tropskim vrstam lesa, dosežena s pomočjo okolju prijazne toplotne obdelave: čiste prednosti, s katerimi bo novi parket Admonter 2bond – 100 % evropski izdelek - prepričal predvsem profesionalce kot so arhitekti, parketarji in gradbeniki in bo hkrati kakovostna alternativa visoke vrednosti za privatno stanovanjsko gradnjo.

0,5 mm globoka V fuga na vzdolžni in prečni strani deske povdarja vsako posamezno desko. Celoten 2 BOND program, razen Bukev Elegance, je primeren za polaganje na toplovodno talno ogrevanje. Poleg običajnega 4 mm debelega vrhnjega sloja, je na voljo tudi Hrast s 6 mm debelim vrhnjim slojem. To je še posebej primerno za bolj obremenjene objekte, kjer se pričakuje večjo obrabo in naknadno brušenje površine parketa. Na voljo z natur oljeno in lakirano površino.

Dimenzije deske: 1200x120x10 mm.
 
parket - sistem spajanja pero+utor
sistem spajanja
pero+utor


parket - primeren za talno gretje
 
  SALON CERKNICA
  Podskrajnik 112, SI-1380 Cerknica
  t. 01 7071 407  |  info@alpod.si

  SALON LJUBLJANA
  Ukmarjeva 2, bivša Jurčkova 233
  SI-1108 Ljubljana | t. 01 6003 460

  SALON MURSKA SOBOTA
  Noršinska ulica 6 (PC Mešič)
  SI-9000 M. Sobota | t. 08 20 54 105  
Obiščite našo novo spletno stran www.Floor-experts.si
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke