Parket - MoccaPARKETI MOCCA

Z linijo parketov Mocca sledi proizvajalec Admonter trendu temnih talnih oblog z naravnimi postopki in načini izdelave. Evropske vrste lesa s pomočjo posebnih metod - toplotne obdelave - dobijo videz lepših, temnejših tal brez uporabe škodljivih snovi. To pomeni, da s segrevanjem lesa nad 200 °C naravno svetli lesovi potemnijo. Intenzivnost in čas toplotne obdelave določajo različne barvne tone. Tako lahko s popolnoma naravno obdelavo ponudimo široko barvno paleto temnih lesov in to brez uporabe tropskih vrst lesa, s čimer prispevamo k varovanju topskih pragozdov.

Dimenzije deske: 154/158/188/192 x 15 x 1850/2000 mm

Površina desk je brušena ali dodatno krtačena. Končna obdelava plemenitega lesa je lakirana, natur ali UV oljena z brezbarvnimi ali belimi olji.

S toplotno obdelavo se povečuje tudi trdnost lesa. Spodnja krivulja prikazuje, kako se trdnost lesa spreminja s časom toplotne obdelave.

Ob upoštevanju uporabe ustrezne površinske zaščite lesa so parketi Mocca primerni tudi za zelo obremenjene javne prostore.

Po končanem postopku toplotne obdelave je vlažnost lesa skoraj nič odstotkov. Močno se zmanjša krčenje in raztezanje lesa ob spremembi vlage v prostoru, kjer je parket položen.
 
parket - sistem spajanja pero+utor
sistem spajanja
pero+utor
  parket - primeren za talno gretje
 
  SALON CERKNICA
  Podskrajnik 112, SI-1380 Cerknica
  t. 01 7071 407  |  info@alpod.si

  SALON LJUBLJANA
  Ukmarjeva 2, bivša Jurčkova 233
  SI-1108 Ljubljana | t. 01 6003 460

  SALON MURSKA SOBOTA
  Noršinska ulica 6 (PC Mešič)
  SI-9000 M. Sobota | t. 08 20 54 105  
Obiščite našo novo spletno stran www.Floor-experts.si
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke