Parket po meri, kolekcija parketov Four Seasons   Parket, dvoslojni parketi   talna obloga, Furnet, salon Ljublana  

PARKETI FOUR SEASONS

Za najzahtevnejše kupce, arhitekte in oblikovalce smo pripravili kolekcijo FOUR SEASONS. Kolekcija parketov, s katero se želimo popolnoma prilagoditi Vašim željam.
 

VINIL TALNA OBLOGA

združuje dve najbolj zaželeni lastnosti talnih oblog, tj. lepoto in trajnost. Daje vam talno oblogo, ki je neverjetno obstojna ter hkrati atraktivna po obliki.
 

TALNA OBLOGA PAR-KY

Je furnirana talna obloga s tanko plastjo iz pravega lesa, imenovano furnir. Vrhnji sloj iz pravega lesa odlikujejo edinstveni vzorci...
  Obveščamo vas, da smo bili izbrani na Javnem razpisu za:
SPODBUJANJE PROCESNIH IZBOLJŠAV PODJETIJ V LETU 2017 – 2018ČUDOVITI PARKETI IN LAMINATI Z VSEGA SVETA

 

Parketi, laminati in druge talne obloge ključno vplivajo na kvaliteto bivalnih in poslovnih prostorov. Zato vam želimo prisluhniti, svetovati in pomagati pri odločitvi ko se odločate za parket ali laminat. Ponujamo vam pestro paleto gotovih parketov in talnih oblog, med katerimi lahko izbirate glede na svoj značaj in trenutne potrebe.

V razstavno-prodajnih salonih v Ljubljani, Cerknici in Murski Soboti so na ogled kmečke deske, troslojni, dvoslojni in masivni parketi… Laminatne talne obloge lahko izbirate med mnogimi različnimi dekorji…Druge talne obloge kot so pvc-vinil, linolej, pluta, usnje in ne nazadnje zunanje lesene obloge so skrbno izbrane za različne želje.

Naše talne obloge delujejo toplo in igrivo, divje in pogumno, moderno ali tradicionalno, rustikalno in starinsko, kmečko ali meščansko.

Prepustite se čustvom in izberite parket, laminat ali drugo talno oblogo z okusom.

Prodaja in strokovno polaganje parketa, laminata in drugih talnih oblog z garancijo.

 
 
  SALON CERKNICA
  Podskrajnik 112, SI-1380 Cerknica
  t. 01 7071 407  |  info@alpod.si

  SALON LJUBLJANA
  Ukmarjeva 2, bivša Jurčkova 233
  SI-1108 Ljubljana | t. 01 6003 460

  SALON MURSKA SOBOTA
  Noršinska ulica 6 (PC Mešič)
  SI-9000 M. Sobota | t. 08 20 54 105  
Obiščite našo novo spletno stran www.Floor-experts.si
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke