PVC-VINIL TALNA OBLOGA


Vinil talna obloga predstavlja široko paleto dekorjev in vzorcev, od izgleda antičnih tal, običajnih lesnih vzorcev, klasičnih vzorcev, do imitacije kamna. Z obstojno plastjo zgornjega dela vinil talne obloge, je ta pvc talna obloga izjemno odporna na obrabo, umazanijo in hkrati zelo enostavna za vzdrževanje. Primerna je za vse prostore, od stanovanj in pisarn do restravracij, hotelov in trgovin. Vinil je antibakterijski, antistatični in je tako idealna talna obloga za alergike. Klik sistem spoja omogoča hitro in enostavno polaganje talne obloge, zelo primeren je tudi za renovacije pisarn in poslovnih prostorov. Vinil je prijeten in topel na dotik, primeren pa je tudi za polaganje na tla s toplovodnim talnim ogrevanjem.

Če vas poleg nakupa zanima tudi polaganje vinila, sami ne veste kako to narediti, se obrnite na naše svetovalce, skupaj bomo našli rešitev za vas. Naj bo to vinil za lepljenje na podlago ali vinil na klik, vse lahko prepustite našim izkušenim mojstrom.


 
 
  SALON CERKNICA
  Podskrajnik 112, SI-1380 Cerknica
  t. 01 7071 407  |  info@alpod.si

  SALON LJUBLJANA
  Ukmarjeva 2, bivša Jurčkova 233
  SI-1108 Ljubljana | t. 01 6003 460

  SALON MURSKA SOBOTA
  Noršinska ulica 6 (PC Mešič)
  SI-9000 M. Sobota | t. 08 20 54 105  
Obiščite našo novo spletno stran www.Floor-experts.si
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke