Furniran pod - Par-ky

TALNA OBLOGA PAR-KY

 

 

Furnirana talna obloga s tanko plastjo iz pravega lesa, imenovano furnir. Vrhnji sloj iz pravega lesa odlikujejo edinstveni vzorci, bogata paleta barv, čudoviti svetlobni odsevi in živahni tridimenzionalni učinki. Na podlagi vsega tega je naravni izdelek mogoče razlikovati od njegovih imitacij, kakršne so laminati.

Poleg tega furnirane talne obloge izžarevajo toploto, dajejo občutek razkošja in so enostavne za vzdrževanje. Furnirane talne obloge PAR-KY so odlična izbira za vse, ki gradijo ali obnavljajo svoj dom.Izberite program furniranih talnih oblog Par-ky:
PAR-KY DELUXE je vzorčni primerek kolekcije PAR-KY. 9 modnih barv predstavlja odlično kombinacijo najnovejših trendov pri opremljanju notranjih prostorov. Razvoj barv temelji na mednarodni anketi, opravljeni za obloge DELUXE. Barvna skladnost oblog in talnih desk omogoča elegantne kombinacije različnih elementov vašega interiera kot na primer tal, sten, pohištva, ...
Poudarek pri kolekciji SOUND je na ekskluzivnih vrstah lesa. Te ekskluzivne vrste lesa so kot masivna talna obloga pogosto nestabilne in zelo drage. Kot furnirate talne obloge pa so dosegljive in cenovno dostopne. Dolge ozke deske in majhen posneti rob ter krtačena ali lakirana končna obdelava površine dajejo talni oblogi atraktiven videz razkošnosti. Zaradi debele plutovinaste podlage je zvok pri hoji po takšnih tleh enak tistemu pri talnih oblogah iz masivnega lesa.
Kolekcija LOUNGE je najprimernejša za prostore z intenzivno rabo. Furniur je prilepljen na izjemno močno vlakneno ploščo z visoko gostoto (HDF), ki je odporna proti močnim udarcem. Kolekcija je izdelana z 8 sloji izjemno trdnega laka. Zaradi sistema lakiranja je brušenje nepotrebno. Zaradi tega je kolekcija LOUNGE najprimernejša talna obloga v objektih. Majhne, kratke deščice in majhni posneti robovi dajejo furniranim talnim oblogam videz ekskluzivnosti.
Kolekcija PRO dosega optimalno razmerje cena/kakovost. Kolekcija zajema tradicionalnejše vrste lesa v obliki desk. Kolekcija je izdelana iz kratkih, širokih desk s satenasto in lakirano končno obdelavo površine. 
  SALON CERKNICA
  Podskrajnik 112, SI-1380 Cerknica
  t. 01 7071 407  |  info@alpod.si

  SALON LJUBLJANA
  Ukmarjeva 2, bivša Jurčkova 233
  SI-1108 Ljubljana | t. 01 6003 460

  SALON MURSKA SOBOTA
  Noršinska ulica 6 (PC Mešič)
  SI-9000 M. Sobota | t. 08 20 54 105  
Obiščite našo novo spletno stran www.Floor-experts.si
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke