ZUNANJE TALNE OBLOGE   |   FASADNE LESENE OBLOGE   |   WPC - LESNI KOMPOZIT


ZUNANJE TALNE OBLOGE ALI DECKING

 

Zunanje talne obloge so vedno pogosteje uporabljena talna obloga na zunanjih površinah kot so: terase, balkoni, prostori ob bazenih, dvorišča. Les, ki je primeren za zunanje talne obloge je zaradi naravnih snovi, ki jih vsebuje, odporen proti trohnobi, insektom in plesni brez uporabe škodljivih kemikalij. Je torej ekološko popolnoma neoporečen proizvod. Trajnost lesa je brez posebnega vzdrževanja lahko več deset let. Z leti osnovna barva lesa pridobi lepo srebrno patino, pojav lahko upočasnimo z uporabo naravnih olj, kot so teakovo in bengkirajevo. Vrt in okolica doma z zunanjo talno oblogo dobita dodatno vrednost za bivanje.

Na voljo so naslednje plemenite vrste lesa: Ipe/Lapacho, Teak, Merbau, Cumaru, Masaranduba, Kempas, Sibirski macesen, Termo jesen, Termo smreka…

Dimenzije zunanjih lesenih talnih oblog so različne:

  • dolžine od 1 m do 5 m
  • širine od 7 cm do 15 cm
  • debeline od 1,9 cm do 4,5 cm
Deske polagamo na predhodno izdelano podkonstrukcijo, ki naj bo iz lesa podobne obstojnosti, kot je les zgornje površine. Pritrjujemo jih z nerjavečimi vijaki.

V naši ponudbi lesenih talnih oblog so tudi leseni sestavljivi elementi, ki so pritrjeni na podlago iz umetne mase. Elemente poljubno sestavljamo in sami naredimo vzorec zunanje lesene talne obloge. 
 
 


 
  SALON CERKNICA
  Podskrajnik 112, SI-1380 Cerknica
  t. 01 7071 407  |  info@alpod.si

  SALON LJUBLJANA
  Ukmarjeva 2, bivša Jurčkova 233
  SI-1108 Ljubljana | t. 01 6003 460

  SALON MURSKA SOBOTA
  Noršinska ulica 6 (PC Mešič)
  SI-9000 M. Sobota | t. 08 20 54 105  
Obiščite našo novo spletno stran www.Floor-experts.si
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke