ZUNANJE TALNE OBLOGE   |   FASADNE LESENE OBLOGE   |   WPC - LESNI KOMPOZIT


FASADNE LESENE OBLOGE ALI CLADDING


Fasadne obloge so pljuča s katerimi hiša zadiha in postane del narave. Poleg zaščite pred vremenskimi vplivi imajo lesene fasade večjo zračnost, kar povzroča boljšo mikroklimo v objektu in njegovi okolici. Les daje prostoru občutek topline in domačnosti. Z leseno fasadno oblogo oblagamo zunanje stene hiš in objektov v celoti ali delno (frčade, napušči, balkoni) v kombinaciji z drugimi tipi fasad. Sibirski Macesen in termično obdelani lesovi ne vsebujejo škodljivih kemičnih snovi, so odpornejši proti trohnobi, insektom ter s časom brez vzdrževanja pridobijo srebrno patino.

Toplotna obdelava odstrani smolo iz lesa iglavcev. Posledica tega je, da kasneje smola ne poteka in kaplja, kar zmanjša zahtevnost vzdrževanja površine lesa. Gostota termo lesa je približno 10% večja od neobdelanega lesa.

Lesena fasadna obloga-cladding se izdelujejo iz različnih vrst lesov katerim je skupna dolga življenjska doba brez vzdrževanja.


Z različnimi profili, ki so na razpolago, različnimi tipi lesov in različnimi postavitvami načinom montaže lahko dosežemo različen izgled in dodatno obogatimo arhitekturni izgled objekta. 
 
 

 
  SALON CERKNICA
  Podskrajnik 112, SI-1380 Cerknica
  t. 01 7071 407  |  info@alpod.si

  SALON LJUBLJANA
  Ukmarjeva 2, bivša Jurčkova 233
  SI-1108 Ljubljana | t. 01 6003 460

  SALON MURSKA SOBOTA
  Noršinska ulica 6 (PC Mešič)
  SI-9000 M. Sobota | t. 08 20 54 105  
Obiščite našo novo spletno stran www.Floor-experts.si
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke