DomovO podjetju

S ČIM SE UKVARJAMO?Naša dejavnost

Rastemo in sledimo ciljem.

Smo največji distributer lesenih talnih oblog v JV Evropi. Danes izvažamo v 45 držav po vsem svetu in z novimi produkti omogočamo kupcem najboljše talne obloge. Z našimi dobavitelji iz Evrope, Amerike in Azije skrbimo, da so naši izdelki ekološko neoporečni in tehnološko napredni, ponudba pa najobsežnejša.

Zaupanje ne pozna meja.

katalog lifestyle

OBŠIRNA IN BOGATA PONUDBAProdajni program

Prodajni program obsega masivne gotove parkete – že lakirane in surove, dvoslojne gotove parkete, troslojne gotove parkete in večslojne gotove parkete, lesene zunanje talne obloge, lesene zunanje in notranje stenske obloge, gotovo lakirano pluto, vinil in linolej talne obloge v ploščah ter vse vrste zaključnih letev, profilov, podlog in drugih materialov potrebnih za vgradnjo talnih oblog. Tako obširne in bogate ponudbe ne boste našli nikjer.

PONOSNI NA NAŠE DOSEŽKECertifikati in ocene odličnosti

Z našimi dobavitelji iz Evrope, Amerike in Azije skrbimo, da so naši izdelki kvalitetni, ekološko in tehnološko napredni, ponudba pa najobsežnejša.

V naših razstavnih salonih v Cerknici, Ljubljani, Mariboru in Murski Soboti vam bomo svetovali pri izbiri ustrezne talne obloge in ostalih potrebnih materialov, svetovali in pomagali vam bomo glede vrste in načina montaže. Naši mojstri pa bodo poskrbeli za strokovno in kvalitetno vgradnjo.

https://www.alpod.si/wp-content/uploads/2019/04/certifikati-1.jpg

Naslov

Podskrajnik 112
1380 Cerknica

Pokličite nas

01 707 14 00

Pišite nam

info@alpod.si
info@floor-experts.si
https://www.alpod.si/wp-content/uploads/2022/12/alpod-logo-2022-heigh100.png
O PODJETJU
Podjetje Alpod je največji distributer lesenih talnih oblog v JV Evropi. Poleg Slovenije s svojimi podjetji v tujini oskrbujemo naše partnerje na Hrvaškem, v Srbiji, Češki, Slovaški, Bolgariji, Italiji, BiH, Črni Gori, Makedoniji, Kosovu, Albaniji.
KONTAKT
Podskrajnik 112, SI-1380 Cerknica
BREZPLAČNA PONUDBA

Brezplačna ponudba

  Ali želite, da Vam montažo opravijo naši strokovnjaki?

  Kako ste izvedeli za nas? (označite)

  CERTIFIKATI
  https://www.alpod.si/wp-content/uploads/2019/04/aaa-certifikat.jpg
  https://www.alpod.si/wp-content/uploads/2019/04/quadal.jpg
  SLEDITE NAM