Pravni poduk

ZASEBNOST

Podjetje Alpod d.o.o. se zavezuje, da podatke, ki jih boste posredovali preko spletnega mesta www.alpod.si ali na kakršenkoli drugi način, ne bomo prodajali, posojali ali kakorkoli drugače posredovali tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi česar so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Ob obisku spletnega mesta www.alpod.si se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani iz katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Spletno mesto www.alpod.si uporablja ”piškotke”. To so majhene datoteke, ki se ob obisku spletnega mesta shranijo na vaš disk. Piškotki vam tako olajšajo nadaljnje obiske spletnega mesta. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste ”piškotke” sprejeli ali zavrnili.

Če ”piškotkov” ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnega mesta.

Vaša vprašanja v zvezi z varstvom vaših osebnih podatkov pri uporabi tega spletnega mesta lahko pošljete na info@alpod.si.

Podatki o vaši elektronski pošti se shranjujejo, dokler se od storitve obveščanja po e-pošti ne odjavite. Od prejemanja e-novic se lahko odjavite kadarkoli, in sicer tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo za odjavo.

Alpod d.o.o. za prijavo na novice uporablja strogi sistem dvojne predhodne odobritve uporabe -naslova (t.i. double opt-in), kar pomeni, da pošilja elektronsko pošto zgolj osebam, ki se izrecno strinjajo, da želijo prejemati elektronska obvestila in nato potrdijo pristnost svojega elektronskega naslova.

IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI

Spletna mesta podjetja Alpod so postavljena in vzdrževana z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu podjetje Alpod d.o.o. ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na spletnih mestih Alpod. Vse informacije na spletnih mestih Alpod se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Niti podjetje niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletnih mest Alpod, zato ne odgovarja za škodo, ki bi izhajala iz dostopa do vsebin, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na Alpod spletnih mestih ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovih vsebinah.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih mest z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje Alpod d.o.o. ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih mest.

AVTORSKE PRAVICE

© Copyright 2022 Alpod d.o.o.

Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo Alpodova spletna mesta, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vsakršno kopiranje, prepisovanje, razmnoževanje, predelovanje in/ali razširjanje vsebine ali kateregakoli dela vsebine je brez pisnega dovoljenja izrecno prepovedano.

Spodaj označena polja bodo prikazana v tabeli, ostala bodo pa skrita.
  • Slika
  • Šifra
  • Cena
  • Opis
  • Teža
  • Dimenzije
  • Attributes
Kliknite zunaj, da skrijete vrstico za primerjanje
Primerjaj
Primerjaj ×
Let's Compare! Continue shopping