Naj vam pri izbiri talne obloge pomagajo naši strokovnjaki s svojim obširnim znanjem in izkušnjami. 

Vabimo vas v razstavno-prodajne salone Alpod v Ljubljani, Cerknici, Mariboru in Murski Soboti.

5 RAZLOGOV ZA OBISK SALONA ALPOD

1. Osebni stik in strokovno svetovanje

Strokovni svetovalci v salonih Alpod so izkušeni in usposobljeni za pomoč pri izbiri talne obloge. Osebno svetovanje vam omogoča boljšo predstavo o izdelkih in njihovem videzu v dejanskem okolju.

Pridobili boste dragocene nasvete, prilagojene vašim potrebam, željam in finančnim zmožnostim. 

2. Celovit ogled in primerjava izdelkov

V salonu Alpod si boste ogledali in primerjali različne vrste talnih oblog, kot so parket, laminat, vinil in pluta ter neposredno primerjali njihove teksture, barve, kakovost, vgradnjo in ceno.

Tako boste sklenili bolj premišljeno odločitev nakupa.

3. Pomoč pri estetskih odločitvah

Estetika je eden ključnih faktorjev pri izbiri talne obloge, saj vpliva na videz celotnega prostora. Strokovnjaki v salonih Alpod vam bodo pomagali pri usklajevanju talne obloge z vašim pohištvom ali stopnicami in vrati tako, da bo celoten prostor izgledal usklajen.

Predstavijo vam lahko tudi linijo parketov po meri, imenovano Four Seasons, s katero lahko parket popolnoma personalizirate po vaših željah.

4. Nasveti glede namenov uporabe

Različne talne obloge so bolj ali manj primerne za določene prostore ali namene. Strokovnjaki v salonih Alpod vam bodo pomagali izbrati talno oblogo, ki bo najbolj primerna glede na namen in uporabo vašega prostora (glede na intenzivnost uporabe, potrebe po vodoodpornosti in preprostosti vzdrževanja).

5. Finančna razčlenitev in ponudba

Z obiskom salona Alpod boste pridobili razumevanje cenovnih razlik med različnimi vrstami talnih oblog. Prav tako boste prejeli brezplačno osebno svetovanje glede najboljše vrednosti za vaš proračun.

Ogledali si boste lahko tudi znižane izdelke, kar vam omogoča še dodaten prihranek. Spoznali boste ugodnosti ob naročilu izdelka z montažo, kjer je poleg finančnih prihrankov prednost tudi zanesljiva in profesionalna izvedba ter garancija.

Pred obiskom salona si lahko ožji izbor talnih oblog naredite tudi na našem spletnem mestu. Oglejte si široko ponudbo parketov, laminatov, vinila, plute in zunanjih talnih oblog.

Vabimo vas, da se pridružite tudi našim skupnostim na družbenih omrežjih, kjer z vami ažurno delimo vse novosti, ugodnosti, nasvete in krasne projekte.

Z enim klikom se nam lahko pridružite na Instagramu, Facebooku, LinkedInu, YouTubu in TikToku.