Naj vam pri izbiri talnih oblog s svojim znanjem in izkušnjami pomagajo naši strokovnjaki. Vabimo vas v razstavno-prodajne salone Alpod v Ljubljani, Cerknici, Mariboru in Murski Soboti.

5 razlogov za obisk salonov:
1. Osebni stik in strokovno svetovanje:
Strokovni svetovalci v salonih Alpod so izkušeni in usposobljeni za pomoč strankam pri izbiri talne obloge. Z osebnim stikom lahko pridobite dragocene nasvete, prilagojene vašim potrebam, željam in finančnim zmožnostim. Svetovanje v živo omogoča tudi boljšo predstavo o izdelkih in njihovem videzu v dejanskem okolju.

2. Celovit ogled in primerjava izdelkov:
Obisk salona vam omogoča ogled in primerjajo različnih vrst talnih oblog, kot so parketi, laminati, vinil ali pluta, ter neposredno primerjavo teksture, barve, kakovosti, vgradnje in cene. To omogoča bolj premišljeno odločitev.

3. Pomoč pri estetskih odločitvah:
Estetika je eden ključnih faktorjev pri izbiri talne obloge, saj vpliva na videz celotnega prostora. Strokovnjaki v salonih Alpod vam lahko pomagajo pri usklajevanju talnih oblog s pohištvom ali stopnicami in vrati, s celotnim dizajnom prostora. Predstavijo vam lahko tudi linijo parketov po meri Four Seasons, s katero si lahko oblikujete parket povsem po vaših željah.

4. Nasveti glede namenov uporabe:
Različne talne obloge so bolj primerne za določene prostore ali namene. Strokovnjaki v salonu vam lahko pomagajo pri izbiri talne obloge, ki bo najbolj primerna glede na uporabo prostora, na primer glede na intenzivnost uporabe ali potrebe po vodoodpornosti, preprostosti vzdrževanja.

5. Finančna razčlenitev in ponudba:
Strokovnjaki v salonih Alpod strankam pomagajo razumeti cenovne razlike med različnimi vrstami talnih oblog, prav tako pa lahko svetujejo glede najboljše vrednosti za določen proračun. Ponujajo tudi možnost ogleda že znižanih izdelkov, kar omogoča dodaten prihranek. Predstavijo vam še ugodnosti ob naročilu izdelka z montažo, kjer je poleg finančnih prihrankov prednost tudi zanesljiva in profesionalna izvedba ter garancija.

Pred obiskom salona lahko ožji izbor naredite že na naši spletni strani, preverite ponudbo parketov, laminatov, vinila in plute in pridobite informativno ponudbo takoj. 

Vabimo vas, da se pridružite tudi našim skupnostim na družbenih omrežjih, kjer z vami ažurno delimo vse novosti, ugodnosti, nasvete in krasne projekte. Z enim klikom se nam lahko pridružite na Instagramu, Facebooku, LinkedInu in TikToku.