V podjetju se ves čas trudimo, da v prodajni program dodajamo nove, na trgu aktualne izdelke in s tem skrbimo za zadovoljstvo kupcev. V zadnjih letih so med kupci zelo priljubljene t.i. vinil talne obloge, katere imajo lastnosti za udobno in prijetno uporabo v vašem domu. Kot nadgradnjo osnovnih LVT talnih oblog vam tokrat predstavljamo nov izdelek, ki v sebi združuje prednosti dveh materialov. Beseda je o talni oblogi z imenom HYDROCORK, katera v sebi združuje najboljše lastnosti vinila in plute. Od svoje uvedbe do danes izdelek stalno izboljšujejo, tako da je od letošnjega poletja na voljo s še boljšim, inovativnim »Press fit« sistemom spajanja.
Izdelek je od svoje uvedbe na trg v letu 2016 postal prodajna uspešnica. Bistvene prednosti Hydrocorka so:

  1. 100 % vodoodporen izdelek
  2. Enostaven za vgradnjo – press fit sistem (logika plutastega zamaška)
  3. Zaradi osnove, narejene iz mešanice plute in gume, v sebi združuje vse prednosti plute:
Talna obloga iz plute Wicanders silence Talna obloga iz plute Wicanders thermal Talna obloga iz plute Wicanders welness Talna obloga iz plute Wicanders comfort
Tiha talna obloga (do 53 % manjši pohodni zvok kot pri laminatnem podu) Topla talna obloga (energijsko zelo učinkovita talna obloga, saj je pluta dober toplotni izolator in skrbi za optimalno temperaturo prostora skozi vse leto) Večje udobje pri hoji (dosti bolj udobna in prijetna talna obloga, ki skrbi za splošno dobro počutje vašega telesa) Več splošnega udobja (idealno razmerje med zelo trdo in premehko podlago)

 

Vodoodporna talna obloga Wicanders Hydrocork | Floor Experts
Vodoodporna talna obloga Wicanders Hydrocork

 

Več informacij dobite v naših prodajnih salonih, kjer vam bodo svetovali in odgovorili na vsa vprašanja. Na naših spletnih straneh si oglejte ponudbo vodoodporne talne obloge Hydrocork.

 

Floor Experts,

17. oktober 2017