LVT talna obloga ali Luxuzna vinilna tla so zelo kvalitetna različica vinilnih talnih oblog in ponujajo videz tal visokega cenovnega razreda,  a so na drugi strani zelo cenovno dostopni.

Velika izbira

 

Na voljo so LVT talne obloge v imitaciji keramike, lesa in kamna. Imajo realen videz, enostaven način montaže in enostavno vzdrževanje.

LVT je odporen na obremenitve

 

LVT talna obloga je odporna, ni mrzla na dotik in je prijetna za hojo. Vinil je odporen na vodo in idealen za polaganje v prostore kot so kuhinje, hodniki, dnevne sobe, pisarne, restavracije in javne stavbe.

Ima močno zaščitno zgornjo plast, ki je odporna na praske, poškodbe in madeže, enostavna je za čiščenje, zato je popolna izbira za sodobno življenje vaše družine.

Nizki stroški vzdrževanja

 

LVT talne obloge so cenovno zelo ugodne, tudi stroški vzdrževanja so nizki. V primeru poškodb je zamenjava deske ali dela poda enostavna in poceni.

Luksuzni vinilni podi – dizajn in odpornost

 

LVT vinil (po angleško luxury vinyl tiles) so vinilne talne obloge, narejene iz več plasti in so najbolj trajna izbira za vaša tla. Ponujajo vam najvišji nivo dizajna in vzdržljivosti, ki je dostopen v kategoriji vinilnih tal.

Ta material je izdelan za zaščito tal, posebej v prostorih z velikim prometom. Luksuzni vinilni podi so tako odlična izbira tudi tiste za kupce, ki si želijo le enostavno spremembo svojega doma.

Odlično razmerje cene in kakovosti

 

Cena LVT-a je tako ugodna, da se kupec vpraša, zakaj je ni kupil že prej. Je zelo rentabilna investicija in alternativa drugim talnim oblogam, kot je npr. les, keramika, topli pod in drugi.

Montaža LVT talne obloge

 

Način montaže omenjene talne obloge je odvisen od izbire vrste LVT vinila. Priporočamo vgradnjo s strani strokovne osebe oz. parketarja, lahko pa jih enostavno in hitro položite tudi sami.

 

Lastnosti LVT talnih oblog

 

LVT podi so na voljo v imitaciji lesa, keramike ali kamna. Tradicionalni LVT podi so popolnoma vodoodporni, odporni so na praske in poškodbe in enostavni za čiščenje.

Njihovo vzdrževanje je tako zelo enostavno, vse kar rabite je vlažna krpa in blago čistilo.

Življenjska doba vinila

 

Luxuzna vinilna tla imajo v povprečju življenjsko dobo od 25-30 let. Lahko prenesejo velike obremenitve in obdržijo eleganten videz. Luxuzni vinili so popolna izbira za vse kupce, ki si želijo dolgoročno obstojno talno oblogo za vse prostore. Vabimo vas, da si ogledate naše kolekcije vinilnih talnih oblog v salonih Cerknica, Ljubljana, Maribor in Murska Sobota.

Izvedite še več o vinilnih talnih oblogah in njihovem vzdrževanju s klikom tukaj.