Za vas smo pogledali, kateri so TOP 3 najbolj prodajani izdelki leta 2023. Morda tudi vam olajša odločitev ali pa samo za inspiracijo. Vsi so iz kolekcij naše lastne produktne znamke Floor Experts.

TOP 1: Parket hrast Seyshelles

Blagovna znamka: Floor Experts

Kolekcija: Heritage Dream

Obdelava: krtačen, oljen

Vzorec polaganja: klasičen

parket seychelles

Naravna lepota lesa s pridihom rustikalnosti v vaše domove prinaša toplino, občutek ugodja in pristno povezavo z naravo. To je parket, ob katerem vas še posebej nagovarjamo s sloganom: Pridi, greva bosa!

TOP 2: Vinil Hayfield

Blagovna znamka: Floor Experts

Kolekcija: Winflex Rigid

Obdelava: beljen hrast

Vzorec polaganja: klasičen

vinil hayfield

Vinilne talne obloge so s široko paleto vzorcev in barv ter izjemno odpornostjo postale zelo priljubljena izbira za tiste, ki želite kombinirati stil z vzdržljivostjo. Največkrat izbran dekor tega leta je bil v videzu hrasta. Lahko pa si pogledate celoten nabor dekorjev v videzu lesa, kamna ali keramike.

TOP 3: Parket hrast Arabba

Blagovna znamka: Floor Experts

Kolekcija: Heritage Alpine

Obdelava: krtačen, lakiran

Vzorec polaganja: klasičen ali v vzorcu ribje kosti

parket hrast arabba

Lahko trdimo, da je večno eleganten vzorec ribje kosti leta 2023 doživel svoj preporod. Veseli smo, da smo ga pripeljali tudi v vaše domove, v hotele in druge krasne ambiente. Parket Arabba je na voljo tako v klasičnem, ravnem vzorcu kot v vzorcu ribje kosti.

V letu 2024 bomo nadaljevali svoje poslanstvo in skrbeli za to, da bomo upravičevali vodilni položaj na trgu talnih oblog še naprej. Pri tem imamo vedno najprej v mislih vas, naše kupce, partnerje, prijatelje, ambasadorje.

Hvala, ker ste z nami na tej poti! 

Alpod